Lördag- regnställ och inställt

Vaknade till ett för mig misstänkt tecken på en begynnade förkylning- halsont- och skyndade mig att slänga i mig några Esberitox, ett naturmedel som jag rekommenderat här på bloggen och som, tro det eller ej, hjälpt mig att HÄVA (!!!) flera förkylningar. Detta sagt av en människa som när jag blir förkyld är det i minst 2-3 veckor så ni förstår kanske att jag gör allt för att undvika eländet.

Nu är det det eftermiddag och än så länge känner jag mig inte förkyld och det halsonda har mildrats så vi får väl se vad som händer.

Väderleksprognosen hade utlovat regn och regn har det varit (och råder as we speak).

Hästarna kom in genomblöta en timme tidigare och jag som hade planerat en skritt-timme ute eftersom Kreon avmaskades igår (mer om detta i separat inlägg nästa vecka) ”såg fram emot” (NOT) att bli genomblöt jag också.

Otroligt nog var vädergudarna (nästan) med mig, precis när jag gav mig ut slutade det att regna och höll upp i en hel timme. ”Tyvärr” var jag ute i en timme och en kvart så de sista 15 minuterna blev jag blöt men det var ändå skönt att komma ut i friska luften och Kreon behöver ju denna form av träning tusen gånger mer än att skrittas i ett ridhus.

Så regnstället blev använt idag (därav rubriken), däremot blev den planerade långpromenaden på Järavallen nu i eftermiddag inställd.

Som ni kanske har förstått har en whippet bestämda åsikter om i vilket väder man ska vandra och ösregn finns inte med på listan över ”promenadvänliga förhållanden”- TVÄRTOM.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>