Tisdag: the dreaming dog

I natt har min sömn blivit minst sagt störd- Soya måtte ha haft världens längsta och mest intensiva dröm för hon gläfste vad som kändes tusen gånger och i en evighet.
 
Eftersom doggy nästan alltid ligger vid våra fötter är det tämligen lätt att peta på henne om hon gläfser i sömnen och därmed bryta ”låtandet” men i natt var det som förgjort.
 
Hur jag än skakade henne med min fot så tystnade hon inte…tja möjligen temporärt men snart var hon igång igen.
 
Till slut och i halvdvala baxade jag upp henne, la henne i min famn och hoppades att hon därmed skulle hålla sig lugn. Och det hjälpte faktiskt:)))! Eller så var jag för utmattad för att höra fortsättningen?

Herr Kreon har också haft tid att drömma idag; det enda han behövde göra på sin vilodag var att gå (läs: stå) i hagen och gå en kortare promenad med mig på eftermiddagen.

En kommentar

  1. Anonymous

    Hon måste ha haft en riktig lång mardröm, om hon slutade när du tog henne ifamnen. 😉 Vet precis hur det låter, Zahra drömmer ofta och mycket. Hilda drömmer lite mer sällan, åtminstone på det högljudda sättet. Igår kväll drömde hon i alla fall högt och ljudligt.
    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>