6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anonymous

    Kul bild! JAg gillar den. 😀

    Kunde tyvärr varit Hilda. :-/ Zahra är så duktig, men Hilda kan få försig lite dumheter, särskilt om jag inte är hemma. Förr kunde hon gå i kattpottan, men för att de inte ska ränsa den förr kommer hundarna inte åt den längre.

    Hälsningar
    Görel, Zahra och Hilda.

    Svara
  2. Anonymous

    Katternas potta är en källa till godaker, tycker hundarna. :-b Så det är hundarna som ibland får för sig att rensa pottan. Dessutom har jag en kattsand gjord av majs, komposterbar och jättebra. Förutom det att Zahra älskar att slicka i sig sanden (popkorn!?). Får hon i sig för mycket kräks hon upp det och då blir det oftast i sängen, tyvärr. Om de inte hittat några små bruna godsaker innan dess, det vill säga. De hamnar också i sängen. Dumma hundar! Fast det är inte alltid de letar godsaker i kattpottan.

    Hilda har mycket ideer, men hon är också en mycket kelen, tillgiven hund, mot dem hon tycker mycket om. Hon är känlslig och blir ledesen och osäker om man skäller på henne. Så där gäller det att ge positiv feedback. Zahra kastar av sig skäll som om inget har hänt. Hilda är långsint, det är inte Zahra. Hilda är osäker och anser att anfall är bästa försvar, Zahra är mer säker på sig själv, men tycker det är otäckt utan kompisen Hilda som tar ”smällarna”. Händer det något otäckt så flyr Zahra, för springa kan hon. Hilda kan hoppa ur pälsen om något oväntat händer, medan Zahra bara tittar sig omkring och undrar vad som hände. Så att Hilda ibland få ”spelet” beror på hennes osäkerhet och då kan det få konstiga konsekvenser. Man får ta deras egenheter för vad de är och jag älskar dem båda två. De är så olika men ändå så beroende av varandra.

    Båda har sina ideer som det bara är att acceptera. Zahra har en viss förmåga att se matte som en servisinrättning som är till för att bädda ner henne i sängen, stå och titta på när hon äter. Men framför allt fylla på matskålen och öppna dörren ut till rastgården när hon vill ut. Hilda kan ta sig in under täcket själv, äter när det passar henne och helst kattmaten säger ibland till när hon vill ut, eller så får man ”tjata” ut henne.

    Visst är de fär härliga våra fyrbenta vänner! ;-D Lika egna som vi själva, eller hur!?

    Hälsnignar
    Görel, Zahra och Hilda

    Svara
  3. Birgittas hästsida

    Håller verkligen med dig Görel: det är just djurens olika personligheter som gör att det finns ett djur som passar alla. För även vi människor är ju olika och gillar/ ogillar olika saker.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>