Veckan som gått

Jag brukar tycka att veckans dagar bara swischar förbi och även om Kreons skada läker lååångsamt och seeeegt så får jag väl ändå erkänna att veckorna fortsätter att gå ganska snabbt.

Herregud…det är ju snart sommar även om det är lätt att glömma de dagar det har stormat, regnet öst ner eller det bara varit några få grader på morgonen.

Men det har varit några riktigt soliga och varma dagar också och det är dessa jag gillar bäst.

Kreon framlever sina dagar i en sjukhage vilket går bättre än förväntat än så länge.

Såret har lagts om 2 gånger i veckan, i måndags och i fredags, och det ser bra ut även om jag hade trott och hoppats på en snabbare läkning.

I fredags skars en del svallkött bort- det ska bli intressant att se hur detta påverkat såret vid nästa omläggning.

Soya slutade löpa i veckan och det är alltid en lättnad även om hon i ärlighetens namn har mycket skonsamma löp.

Hon blir inte direkt påverkad, varken psykiskt eller fysiskt, går att ha lös hela tiden (vi träffar ju mycket sällan andra hundar och de som möter henne verkar inte intresserade av henne liksom hon inte springer efter dom) och accepterar sitt tikskydd, de rosa bikini-brallorna mycket bra.

På grund av löpet har vi inte kunnat träffa vår goda vän Åsa med whippetpojkarna men däremot fick vi till en mysig långpromenad i tisdags med ”den andra Åsa”- hon som har en storpudeltik som är lika snäll som Soyis.

Idag har vi träffat en hel drös med hundar i Käglinge, både vinthundar och andra 🙂 och det var uppskattat av både doggy och hennes ägare. Hur det än är tycker jag att det är mycket roligare att gå med sällskap :).

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>