Onsdag- kopia

Dagens Kreon-motion blev en repris av gårdagens- vi gick ”Madderundan” och sedan blev det 20 minuters longering i trav och galopp i paddocken.

Lilla pojken sköter sig fint än så länge och det gör även såret.

Det känns som om vi redan har fått rutin på bandageringen, jag och veterinären diskuterade i måndags om såret ska få läka utan skydd men jag vågar inte det riktigt än då det sitter så långt ner på benet och kommer att bli jättesmutsigt av grus och annat.

Hostan håller i sig så det är ju tur att jag fått den diagnosticerad, annars är det lätt att tro att Kreon är förkyld.

Annars inget nytt under solen, jag är ridsugen men tycker att det är lika bra att igångsättningen inte sker för överilat- vill ju knappast få en överansträngd häst som behöver ledbehandlas och få en NY vila bara för att jag förhastat mig.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>