Måndag- dag ett

Ja, idag är det min första officiella semesterdag- härligt!

Jag har inte gjort upp några större planer för de 4 veckornas ledighet utan vill bara ta det lugnt, göra sådant som jag känner för och även hinna med liiite av sådant man inte prioriterar till vardags.

Solen var mitt och Kreons sällskap när vi red ut klockan 6 i morse- jag iklädd ridbyxor och pikétröja och utan att frysa!

Efter en timme var vi hemma igen och då blev det hagutsläpp och lite stallpyssel innan jag körde iväg med mitt släp för den årliga servicen- mer om detta i separat inlägg.

Idag slog jag på stort och åt lunch ute, en mycket god lax slank lätt ner i gapet.

Pratade med en nygammal inackordering idag- nygammal så tillvida att hon dels har stått på vår anläggning för några år sedan och även på ”min” ridskola för länge sedan men nu har hon alltså återvänt till brottsplatsen 🙂 vilket jag tycker är mycket roligt eftersom hon också är dressyrintresserad.

Hur som helst så har denna kvinna köpt någon form av laserapparat som hon ville prova på Kreons sår och det tänkte jag att hon kunde få roa sig med även om det är så gott som läkt.

Synd att hon inte flyttade till stallet tidigare….ni vet ju vilken evighet detta sår tagit på sig att läka (3 månader nästa vecka!!!!!!).

Nåja, nu ser det superfint ut så jag ska sluta att gnälla även om jag nog inte kommer att våga ta av bandaget på ytterligare ett tag.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>