Ett nytt (och kanske ovanligt) bloggtips!

Nu var det länge sedan jag tipsade er om någon läsvärd blogg, delvis beroende på att jag faktiskt sällan hittar några som är värda att hänga kvar vid.

En del bloggare uppdaterar aldrig, andra kan knappt stava till de enklaste ord, har ingen röd tråd i bloggandet, skriver totalt ointressant för det mesta osv och då är det inget för mig.

Men nyligen ”sprang” jag på en blogg som faktiskt överraskade mig positivt- tjejen som driver den ÄR BARA 11 ÅR?!?!?!!?

Det kan man inte tro när man läser den och jag måste också verkligen hissa denna otroligt insiktsfulla kommentar som jag läste på hennes blogg:

”Jag är inte intresserad av märkeskläder mm för jag vet att jag inte rider bättre med det….. men jag som alla andra vill ju ha det andra har 😉 Är dock väldigt tacksam för att jag kan ha fler ponnys istället.”

Bloggen har  i landet lagom ett måhända provocerande namn : http://motosidressyr.blogg.se/

9 kommentarer Skriv kommentar

  1. johanna

    SV: Samma här. Däremot har jag hört att man kan knäcka nosryggen med ett hack som har långa skänklar om det sitter för långt ner. Vad tror du om det+ Tack för svaret! 🙂

    Svara
    • Birgitta

      Tja…det är nog LÄTTARE att knäcka nosryggen på en häst ju längre skänklar man har och ju länge ner på näsan hacket sitter men då ska man ändå ha en fruktansvärd kraft i armarna tror jag- typ om hästen börjar vrålskena och man av den anledningen får panik och börjar hiva i tyglarna allt vad man orkar.

      Vid vanlig ridning behöver man inte oroa sig :).

      Svara
    • Birgitta

      Och så verkar hon ha en sund inställning till hästar, träning och tävling.

      Förresten har jag börjat följa din blogg också Sara :)!

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>