7 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cristel

    Utan att veta det minsta om familjen tycker jag bestämt att de förverkat sin rätt att ha djur öht! Enda giltiga anledningen är om de varit på akuten hela natten och nån polis släppt in den andra hunden när olyckan (den som gjort att de behövde hasta iväg ni vet) hade skett.

    Svara
  2. Anna Lind

    Nä heeeelt jävla obegripligt!! ”Det var ingen som tänkte på Simba” öhhhhhh! Hur jan man glömma BORT en av sina hundar en hel natt!!! Att dom inte skäms!!!! Ibland undrar jag om det var med flit?? För återigen; hur i hela…glömmer man en hund!!! Därtill en gammal helt blind liten orobust bichon frise?????

    Svara
  3. Karolina Rönbeck

    Det känns fan ta mig inte bra i mitt hjärta heller. Vad fan är det för fel på folk?!

    Svara
  4. Birgitta

    Dessutom undrar jag över det korkade i att ställa upp och berätta om detta i tidningen.

    Hade jag gjort något så fruktansvärt hade jag aldrig i hela mitt liv godkänt att det publicerades och om jag inte hade kunnat förhindra det hade jag i alla fall inte framträff i artikeln.

    Om man tänker liiiite så måste man väl fatta (?!?!?!?) hur illa allting låter oavsett hur det hela EGENTLIGEN gick till.

    Och artikeln ger ju inga ”förmildrande omständigheter” tycker jag- tvärtom.

    Har man en BLIND hund är man väl EXTRA NOGA med den?!?!?!!?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>