Tillbakablickar: Birgitta gör sin egen badge och skrattar på sig!

badge

Ni vet hur det ibland kan vara så att av att någon säger ett visst ord/utryck eller dylikt så kommer man att tänka på något som man inte har tänkt på ”på tusen år”.

Detta hände mig häromdagen när en av mina arbetskamrater sa ”ambassadör”.

Från ingenstans kom jag att tänka på när jag hade en häst efter hingsten Ambassadeur- mitt sto Menelli.

På den tiden fanns det en man i stallet som var egen företagare, han kallades av vissa för ”Mr Badge” och företaget tillverkade bland annat just sådana.

Vet ni vad en badge är förresten?

Jag kan faktiskt inte det svenska ordet men om ni tittar på bilden ovan så är det en sådan jag menar; en rund hårdplast-knapp med en nål på baksidan som man kan fästa på sina kläder.

Hur som helst så erbjöd oss Mr Bagde att tillverka egna ”badges” gratis, vi fick hitta på vilka motiv/ texter vi ville och det är nu Ambassadeur kommer in i bilden.

Både jag och en stallkamrat, Cecilia, hade nämligen otroligt nog var sin häst efter hingsten- jag skriver otroligt eftersom han inte var så flitigt anlitad i aveln.

Vi tyckte att detta var så pass roligt eller vad jag ska säga (till Cecilias försvar kan sägas att hon var typ 15….jag var….harkel….liiiite äldre även på den tiden) att vi gjorde badges som det stod:

”JAG KÖR MED AMBASSADEUR” och ”RAKA RÖR MED AMBASSADEUR” på.

Åhhh så vitsiga vi tyckte att vi var med dessa snitsiga rim!!!!! I ärlighetens namn tror jag inte många andra såg det hysteriskt roliga i detta men men….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>