Söndag- då var det dags igen!

För storm that is :(!

Även idag, liksom förra lördagen höll jag på att få hjärtstillestånd när jag försökte cykla med Soya i motvinden- vem behöver gå till ett gym liksom…

Och precis som förra lördagen så vågar jag inte skritta ut idag som jag egentligen hade önskat för det blåser som sagt på tok för mycket.

Muppis har i alla fall studshoppat som så många söndagar förut och det går ju numera på rutin.

Jag hade en tanke om att låta honom hoppa sex hinder i rad idag mot de sedvanliga fem men tänkte om.

Dels blir det svårare att krångla sig ur serien om man kommer fel in från början och dels kräver det också ännu mer att man som den som håller i linan ”är med” eller rättare sagt SPINGER med- man kan liksom inte bara stå och titta medan hästen hoppar för till detta räcker inte linan om man inte själv också hänger med.

Annars har jag haft stalljour i vårt lilla 7-hästars stall- ingen betungande uppgift alls mer än att man möjligtvis kan känna sig lite uppbunden eftersom jouren kräver 3 stallbesök- morgon, eftermiddag och kväll.

Men med tanke på hur joursystemen ser ut i många andra stall tycker jag att vi kommer mer än lindrigt undan så jag klagar verkligen inte.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>