Veckan som gått

Vädermässigt en riktig fiaskovecka- i stället för annalkande vår fick vi en return of the winter from hell med alla ingredienserna om inte alltid på en och samma gång; storm, snö, rejäl kyla. Det börjar verkligen kännas tjatigt och jag ser hur våren, när/ om(?) den väl når oss kommer att bli hur kort som helst. Extremt deprimerande.

Tack och lov behövde jag i alla fall inte ändra några ridplaner pga vädret- Christina dök upp enligt plan i tisdags och jag kunde köra till X som bestämt i torsdags.

Kreon har fått dressyrjobba måndag, tisdag, torsdag och lördag, i onsdags skrittade jag ut, i fredags blev det lättare  tömkörning i paddocken och i söndags blev det både studshoppning och en skritt-runda ute.

Det mesta har flutit på bra tycker jag, till och med de 2 skrittpassen utomhus har varit med våra mått mätt godkända och X visade att bytesträningen går framåt när han red.

Med Soya har det blivit en hel del cykelturer när det inte har stormat; då är det nästan omöjligt att få ut henne och det är tur att vår egen trädgård är omgiven av höga träd som ger lite lä i alla fall.

På bloggen har vi haft en del roliga diskussioner tycker jag och fler kommer förhoppningsvis under kommande vecka.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>