Tisdag- MSV C:1

När Christina kom för att börja dagens träning och frågade om det var något särskilt jag ville träna på så föreslog jag att vi kunde titta på linjerna ur MSV C:1-programmet då det är ett av de program som det är meningen att X ska rida framöver.

Och det är ju så vi gör- jag tränar och X tävlar 🙂 !

Lite skämt och lite allvar men givetvis räcker inte de 40 minuterna X rider varje vecka för att både lära in och förfina diverse rörelser utan jag måste så klart dra mitt strå till dressyrutbildningsstacken och det är ju därför jag HAR hästen :).

Kreon var väldigt duktig idag- han gjorde alla linjerna ur galoppdelen hur lätt som helst och utan en antydan till att varken vilja byta galopp eller hetsa upp sig i de enkla bytena. Gör han det så här på tävling är det absolut good enough enligt mig.

Ryggningen är fortfarande något sned, vi gjorde ganska många med varierande resultat.

Skolorna kändes ok, Christina vill att jag ska ha bättre håll i yttertygeln, framför allt i vänsteröppnan och tipsade mig om att börja långsidan med förvänd sluta som därefter ska övergå till en öppna genom att man bara ställer om hästen- då blir det bättre.

Inte ett enda mupperi-ryck idag förresten; håller hästen på att bli sjuk, mogna, bli vårtrött eller är det bara något tillfälligt?

Den får lever få se och under tiden är det bara att njuta :)!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>