4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Eva i Lux

    De saknas inte alls, de existerar nämligen överallt tack vare det behov som finns från alla ryttare som tävlingsrider på gräs. Jag har en större samling broddar som Prima använder vid sådana tävlingar, de på din bild är den normala ”softa” varienten. Finns en massa olika former, med spetsar, diverse längder etc. beroende på tävlingsbanan. Vem tävlar på gräs utan broddar? De är peanuts att skuva i eftersom lätt förbereder hemma med att rengöra skruvhålen, fylla t.ex. med bomull. Dessa tussar kan för övrigt sitta i konstant, då de liksom bara är proppar i skon. Till de gängade hålen hör en slags rensande tvingad mejsel med vilken man med lätthet tömmer hålen på smuts av alla former. Förstod jag inte vad du menade med inlägget?

    Svara
    • Birgitta

      Vitsen med dessa var väl att man inte skulle behöva gänga hålen som förberedelse utan brodden skulle liksom göra detta jobbet själv.

      Svara
  2. Minstral

    Tycker det verkar himla smidigt faktiskt eftersom jag tycker gänga är det tråkigaste. Tror absolut inte det skulle vara några problem att få i dem, gängtappen brukar man ju kunna dra i rätt långt.
    Eva – tror att du tänker på vanlig brodd som man skruvar i, kollar du noga på bilden så ser du att själva fästet på brodden ser ut som en gängtapp. Det har iaf inte jag sett förut, att vi alla har sett gräsbrodd är det nog ingen tvekan om;)

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>