Mera söndag- vädertur gånger två

När jag var ute med Soya i morse började det regna ungefär 3 sekunder efter att vi hade hoppat in i bilen för att köra hem- dessförinnan var det hur soligt och behagligt som helst.

Och sedan händer nästan samma sak på vår andra runda för dagen!

Denna gången var även maken med och vi gick en långrunda i Dalby när det började regna kanske 5 minuter innan vi nådde bilen.
Eftersom vi gick i tät lövskog märkte vi inte mycket av regnandet förrän vi började köra och nu hör jag hur det fortsätter att smattra mot rutorna.

Annars har jag varit i ”mitt” stall en kort vända för att mocka till en stallkamrat och växla några ord med stallfolket, lagat en mega-gryta med korv stroganoff och varit och hämtat ut ett paket med ett par skor jag beställt på nätet.

Mycket mer än så har jag inte gjort denna slappar-dag men jag vill gärna ha sådana dagar också- de behövs tycker jag :)!

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna-Kajsa

    Vi red i rätt så skönt duggregn. Sen skulle min man sladda banan och när han nästan var klar öppnade sig himlen. Han fick klä av sig i duschen…

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>