Torsdag- slut!

Ja, nu är jag verkligen helt slut, dödstrött!

Efter jobbet var planen att åka och rida Zack i lugn och ro men då jag skulle köra från jobbet upptäckte jag att någon hade roat sig med att sticka en kniv (?) i mitt ena däck så det var bara att köra i full panik till närmaste däckfirma i stället.

Firman bekräftade min misstanke om att det inte var en punktering då hålet inte satt så att jag har kunnat köra på något men egentligen spelar det ingen roll- däcket var tvunget att bytas.

När jag ändå var på plats passade jag på att byta både bakdäcken vilket gjorde att jag plötsligt fick väldigt brått till Zack för att rida.

Tack och lov skötte sig djuret mycket bra- kanske för att jag idag red med vad hans ägare skämtsamt kallar SERVON- kandaret :).

Synd att man inte får tävla LB på denna betsling ha ha…då hade jag gjort det utan att tveka.

Idag blev det bara lösgörande arbete och en hel del förvänd galopp och jag var nöjd när jag avslutade för att ”skena” hemåt för att hinna ge Soya hennes medicin klockan 18.00.

Direkt efter tabletterna var det dags att hasta till mitt eget stall eftersom vi inte hann bli färdiga med halmintaget igår utan skulle fortsätta idag.

Hundra miljoner balar senare pustar jag nu ut i soffan i 5 minuter innan sängen ska komma som en räddande ängel!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>