Lördag- fotosession

Vilken natt!

Igår kväll fick jag en gäst som nog kommer att stanna ett tag-”förkylningen från helvetet” om uttrycket ursäktas.

Maken, som brukar bli frisk från sina förkylningar på 3-4 dagar har redan varit dålig i en vecka så det bådar ju inte gott.

Så i natt har jag stigit upp varje eller varannan timme för att snyta mig, ta värktabletter osv- underbart!

Sjukdomen till trots valde jag att fullfölja dagens planering för och med Vicke- min fd hästskötare Lina hade sedan tidigare lovat att komma och fotografera oss och det ville jag inte missa.

Lina är ansvarig för en stor del av de VETTIGA filmer och bilder som har publicerats på bloggen genom åren- själv är jag ju ingen mästerfotograf som ni nog har märkt :).

Eftersom det var strålande solsken och det dessutom inte blir så bra att fota i vårt ridhus red jag på utebanan och nu återstår det att se om några av korten är visningsbara :).

Lina knäppte i alla fall som den värsta pressfotograf medan jag FÖRSÖKTE tänka på att inte hösäcka ihop mig totalt.

Det blev mest basic-ridning eftersom jag som sagt inte är på topp och när jag hade ridit i 35 minuter lät jag Lina prova lite.

Och det var verkligen roligt att se sin häst galoppera så fint så fint trots att Lina satt i tunna mjukisbyxor, ridskor och utan sporrar- då är det minsann inte så lätt att rida på en vilt främmande häst- tycker jag i alla fall.

Traven försökte sig Lina inte ens på efter att ha känt 2 steg i denna gångart….wonder why :)?

Förhoppningsvis blir det alltså lite bilder om några dagar- jag är väldigt spänd på resultatet i alla fall!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>