Veckan som gått

Som så ofta kan jag på rak arm knappt komma ihåg vad som hänt under den gångna veckan- det går i ett.

Men i måndags red jag båda hästarna- lilla röd i mina lika röda gummistövlar (!) och Vicke i de vanliga läderridstövlarna :).

I tisdags tränade jag för Christina; vi fortsatte att arbeta med skänkelvikningarna och lade även till lite skolor.

I onsdag red jag ut, i torsdags dresserade jag åter båda hästarna och i fredags red jag ut igen.

Helgen var så intensiv att jag skulle behöva vara ledig i en dag efter den för att vila upp mig :).

I lördags handlade jag foder, dresserade Vicke i ridhuset och höll på med en del trädgårdsarbete och i söndags hade jag stalljour, tävlade 2 klasser, åkte och hämtade min justerade dressyrsadel och klippte Vicke.

Tävlingen var veckans höjdpunkt och jag hade verkligen inte samma känsla som söndagen dessförinnan då jag bara önskade att programmet skulle ta slut (helt sant).

Än så länge stämmer mina teorier om att Vicke behöver komma ut på tävlingar ofta och gärna gå 2 klasser för även om han är gudasnäll så blir han spänd och därmed styv i kroppen = svårpåverkad.

Men den första rosetten är bärgad i alla fall och jag är väldigt hoppfull inför framtiden.

Tänkte förresten ge er ett boktips om ni gillar deckare: kolla in en författare som heter Sofie Sarenbrant.

Läste om henne i Ridsportförbundets medlemstidning av alla ställen och har nu läst 4 böcker av henne som alla varit bra.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Pethra

    Sofie är ju Tyra Sjöstedts (tyrashastar.se) storasyster, fast det visste du nog? Jag har varit lite nyfiken på hennes böcker och ska nog beställa åtminstone den första av dem. Har fått för mig att hon skriver bra!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>