Billigaste lagningen ever?

Vad roligt det är att bli positivt överraskad!

Några sömmar på mina vardagsridstövlar gick upp för ganska många veckor sedan men eftersom det inte har påverkat annat än stövelns utseende har jag inte prioriterat en lagning, framför allt då jag hade fått för mig att det säkert skulle kosta runt 300:– att fixa detta.

Var jag fick just 300:– från kan jag inte säga mer än att jag vet en del hästägare som nästan ångrat att de lämnat in grejer på lagning eftersom det blivit mycket dyrare än vad de tänkt sig och egentligen tyckte var värt att lägga på saken.

Nåväl; igår gjorde jag äntligen slag i saken och åkte till en sådan där ”klack-bar” som finns i anslutning till stora varuhus, hivade upp stöveln på disken och frågade vad det skulle kosta att laga den.

När svaret blev 30 (TRETTIO!!!) kronor och att det skulle ta 5 minuter tvekade jag givetvis inte en sekund och lagningen blev hur bra som helst!

bild(6)

Min stövel med lite regndroppar på men som synes i gott skick. Det är de tvärgående sömmarna till höger om dragkedjan som är nya.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>