Torsdag- som fredag- igen!

Tjoho…ännu en kort arbetsvecka- det tackar man inte nej till och därav ”fredagskänslan”.

Eftersom det blåste väl friskt idag valde jag att bara skritta fram och av utomhus och tillbringade en halvtimme i ridhuset.

Jag kände mig verkligen nöjd över mitt beslut eftersom det 5 minuter efter att vi hade gått in i ridhuset började spöregna- inte så länge men det räckte.

Dock är det så torrt i marken nu att det en halvtimme efter skuren var lika snustorrt i gruset igen- det fanns inte ett spår av regnet!

Innan jag körde hem passade jag på att beundra det snart färdigmålade stallet och det blir verkligen fint.

Jag skojade och sa att det nästan är synd att sätta in hästarna i det nymålade och fräscha för att dom ska börja slabba med mat, bajsa mot väggarna osv.

3 kommentarer Skriv kommentar

  1. My

    Suck, jag (vi) gjorde helfel – red ut och det pissregnade hela skrittrundan (vi var flera) så vi vände hemåt där vägen delade sig, superblöta red vi sedan in i ridhuset och efter fem minuter var det sol och uppehåll…

    Och visst är det tråkigt att hästarna grisar ner igen 🙁

    Svara
  2. Sofia M

    Jo tack! Torrt är det allt i marken. Fast det har regnat en hel del här inatt, och åskat, så i morse kändes gräsmattan nere på gården mjukare än på många veckor 🙂
    Jag välkomnar regnet. Är trött på att komma hem och se ut som en dammråtta 😛

    Önskar dig och alla läsare en trevlig midsommar! 😀

    Svara
    • Birgitta

      Efter att jag skrev gårdagens inlägg har det faktiskt kommit så pass mycket regn att det märks :), väldigt välkommet för både ridunderlag, gräsmattor och böndernas grödor = alla nöjda 🙂 !
      Önskar dig (och alla andra läsare också) en trevlig midsommar.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>