Tisdag- fortsatt hetta

Idag var planen egentligen att jag och Soya skulle träffa Görel och Soyas helsyster Zahra, en flerårig tradition då Görel och Zahra kör i flera timmar för att få träffa oss.

Men då väderprognosen indikerade att det skulle bli fortsatt ökenvarmt så sköt vi upp vår årliga träff- det är inte så bra för hundar i allmänhet och epilepsihundar i synnerhet att utsättas för långpromenader när det är så varmt.

Och med facit i hand var det rätt beslut- det har verkligen varit hett idag!

Jag longerade Vicke redan vid 6.30 just för att slippa den värsta värmen och jag misstänker att det kommer att bli många morgnar med hästmotion framöver, i alla fall så länge det är så här varmt.

Att ligga i solstolen har faktiskt varit det som har känts mest bekvämt idag och någon gång kan man ju få unna sig att bara slappa- i alla fall på semestern 🙂 !

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Görel

    Vi får hoppas att det blir svalt snart. Så att vi kan träffas. Men det har varit på tok för varmt idag så vi tog rätt beslut att skjuta upp det ett tag.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>