Lördag- catching up

image

Idag har det varit en sådan där lördag då jag känner mig nöjd med hur mycket jag har hunnit med även om mycket har varit småsaker som dock blivit lite eftersatta.

Vicke gick ett jättefint ridhuspass där jag behöll fokus precis hela tiden och det måste jag klara av om jag ska kunna rätta till tex min sits.

Insåg idag att jag förutom att släppa ner skänklarna och hålla dom stilla måste göra samma sak med axlarna, dvs låta dom hänga NER, inte dra UPP dom som jag gärna vill göra.

Att rida med korta tyglar känns numera helrätt, innan kunde det ta emot och ett tu tre så var tyglarna långa igen men nu håller jag i dom och har dom så korta som de bör vara hela tiden.

Medan Vicke fick ta igen sig i en gräshage ägnade jag någon timme åt att putsa alla saker, skura lite boxväggar och krubban- sådant som snabbt tenderar att ”gro igen” om man inte håller efter och dessutom har en häst som äter ganska ”slafsigt”.

Även hemma blev det en hel del fix och dessutom en cykeltur med Soya.

Nu ska jag skriva lite blogginlägg och bara slöa tänkte jag- det passar mig bra!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>