Måndag- lurar?

Även under dagens ridhusarbete fortsatte jag att fokusera på min sits och att Vicke ska vara självgående och det kändes bra.

Det gäller nu att fortsätta att träna på detta och varken glömma bort sig under passet eller över tid.

Läste att en bloggläsare hade en tanke kring sin egen träning; hon funderade på att spela in sin tränares olika förmaningar och sedan sitta och lyssna på dom i hörlurar medan hon red och det är nog ingen dum idé 🙂 !

Jag sitter just nu och liksom upprepar tyst för mig själv ”sänk axlarna och stilla skänklar” och att höra det genom små öronsnäckor hade nog varit ännu effektivare?

En kommentar

  1. Emelie

    Jag tror det är ett bra redskap. Vi jobbar med hörsnäcka när vi har träningar så tränaren inte behöver åka med på vagnen/skrika sig hes. Men jag skulle nog hålla mig till lur i ena örat. Sen behöver det nog vara ganska generella förmaningar…

    Har också en film där tränaren ger kommentarer (till mig via öronsnäckan) men som också hörs på filmen. Väldigt nyttigt att få se det ur ett annat perspektiv samtidigt som jag kan minnas hur det kändes från kuskbocken.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>