Mera onsdag- blöt

Som ni vet ska det mycket till för att jag ska ändra mina ridplaner så det faktum att det regnade när jag körde till stallet efter jobbet ändrade inget på den fronten: jag red utomhus precis som jag hade planerat.

Det blev ett något förkortat pass på grusbanan där jag bara travade runt och koncentrerade mig på samma saker som igår; bjudning och att sitta stilla och inte smådriva fram denna.

Hade en väldigt fin känsla och varierade formen en del, bäst går det i en lite lägre form än den jag tävlar i vilket inte är så konstigt tycker jag- det är en styrkegrej.

Nöjde mig som sagt med att bara rida på volter och fyrkant- när känslan är optimal där är det inga svårigheter att lägga till rörelser också, det är min erfarenhet i alla fall.

Var så inne i ridningen att jag inte tänkte på att vi blev genomblöta- det kände jag desto mer när jag dels fick putsa över allt läder rejält och dels började frysa i mina väldigt våta kläder….

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>