Ibland är det skönt att ha fel

När jag skrev på kontraktet för nuvarande lägenhet hade jag faktiskt inte sett tvättstugan utan bara fått förklarat för mig att den ligger i en annan byggnad.

Vis av mångårig erfarenhet från jobbet (där jag ju har arbetat med tillsyn av socialtjänstens lägenheter runt om i hela Malmö) fick jag en stark känsla av att just tvättstugan skulle bli en besvikelse; jag såg framför mig 2 ”rickiga” maskiner i något läskigt källarutrymme med fuktfläckar på väggarna.

Men samtidigt är det sååå svårt att få en vettig hyreslägenhet i lilla Staffanstorp att jag kände att detta inte fick utgöra ett hinder- det fick vara hur det ville med tvättmöjligheterna.

Döm om min mycket positiva förvåning då tvättstugan visades vid lägenhetsbesiktningen.

Nog låg den i en egen byggnad alltid; ett eget fint litet hus med toppmoderna tvättmaskiner och dito tumlare och utan de mega-svårigheter att få en tvättid inom överskådlig tid!

Som rubriken säger var jag väldigt glad över att ha fel- det håller ni säkert med om 🙂 !

image

Inget fel på dessa maskiner…

image

…och rent och snyggt!

image

Och ingen väntan i många dagar på tvättid!

5 kommentarer Skriv kommentar

  1. Emelie

    Oj! Används fortfarande så föråldrade bokningssystem? Senaste två hyreslägenheterna jag haft har det varit elektroniska bokningssystem, så det även går att boka på nätet.

    Svara
    • Birgitta

      I Malmö är detta system fortfarande det vanligaste även om de elektroniska börjar komma.

      I mitt bostadsområde sägs det bo mest pensionärer och de föredrar nog det traditionella systemet GISSAR jag- mig spelar det absolut ingen roll i alla fall annat än om datoriseringen påverkar hyran så att den blir högre- då känns det inte intressant.

      Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>