Lördag- bra träning

faith

Idag har Nina varit hos mig och undervisat oss- sååå kul!

Jag fick rida igenom i princip alla linjer ur de program jag tävlar vilket var nyttigt och kändes riktigt bra.

Det känns som att Nina och Olof kompletterar varandra väldigt bra vad gäller mig och Vicke och det är nästan ett måste om man ska träna för två olika tränare parallellt.

Det går ju tex inte att den ena vill att man ska rida väldigt mycket framåt och utan samling medan den andra kräver raka motsatsen.

Vädret var fruktansvärt medan vi red; snöblandade rejäla skurar och blåst vilket fick Vicke att tycka att han kunde bli extra fjantig i ridhusets olika hörnor.

Hade han gjort SÅ på tävling hade jag strypt honom men nu förlät jag en del eftersom han i övrigt kändes så fin medan jag fick försöka trycka ut honom så gott jag kunde med skänklar, röst och säte för övrigt.

Här tror jag att jag ibland är lite för inkonsekvent och ”slapp” som låter honom komma undan med en del- jag gissar som föräldrar som ibland  inte orkar tjafsa med sina ungar…

Får skärpa mig med det!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>