Torsdag- varmt

varmt

Idag var jag verkligen peppad på ett dressyrpass efter gårdagens träning hos Olof så jag tänkte inte låta det faktum att det var ca tusen grader varmt i ridhuset stoppa mig.

Och jag tycker faktiskt ofta att hästarna går väldigt bra i värme- kanske för att de tänker att de får gå hem om de sköter sig bra ha ha ha eller så gör värmen dom extra mjuka och smidiga i kroppen?

Vara hur det vill med den saken men Vicke gick i alla fall jättefint och jag fortsatte med gårdagens arbete och la till mycket tempoväxlingar i trav och ganska många byten.

Det kändes skönt att kunna spola av hela Vicke i varmvatten efteråt och ärligt talat hade jag lust att spola av mig själv också- direkt!

Men innan jag kunde åka hem och ställa mig under duschen var jag tvungen att pusta alla saker- att lämna dom intorkade med svett är inget bra skötselråd!

Men allting går så mycket lättare när solen skiner och det är varmt ute- på vintern vill jag bara kasta in allting i sadelkammaren och rusa hem till värmefläkt och filtar 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>