Lördag- mitten

Precis som jag förra söndagen hade i princip samma procent (knappt 62) i både MSV C:1 och MSV B:2 hade jag idag detsamma, 62,1 i MSV C:n och 62,5 i MSV B:n.

Jag kom exakt i mitten av båda klasserna och det är ändå ett framsteg eftersom vi tidigare oftast placerade oss i den nedre halvan av resultatlistan.

Dock hade jag idag en mer ”mellanmjölks-känsla” i båda klasserna, inga direkta missar och inte det minsta gloende men ändå utan den där lilla extra ”stunsen” som jag hade önskat.

Men; det är bara att träna på!

5 kommentarer Skriv kommentar

        • JohannaB

          Kollade nu, den är 6 år gammal och den fick ett kval i den där klassen 🙂
          Över 69% i MsvB är det som krävs för Falsterbo, och fattar jag rätt (inte så bra på unghästklasserna) så hade den ett kval i unghästprogram innan så den är nog klar nu 🙂 Gick Breeders ifjol också men inte Falsterbo då. Kul lite äldre stam dessutom! Undrar om det stämmer att den fortfarande är hingst? De verkar ju inte ha visat fram den på bruksprov?

          Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>