Dagens (vykorts)fråga

När jag började åka på semester i vuxen ålder var det inte ovanligt att jag skickade bortåt 20 vykort; dels till föräldrar och släkt men också till mina vänner.

För varje resa har mängden minskat; nu för tiden har nästan alla Facebook och många Instagram och vykort känns mer och mer ”ute”.

På denna resa har jag faktiskt bara skickat 1, till min moster.

Min far fick tex en massa bilder via mail och det vet jag att han uppskattar mer.

Hur gör ni när ni reser? Brukar ni skicka vykort och till vem i så fall?

8 kommentarer Skriv kommentar

 1. CeciliaL

  Helt slutat med både vykort och julkort, för åratal sedan! Tack och lov!!

  Svara
  • Birgitta

   Just det, julkorten ja!

   Ja, det är samma sak med dom!

   Var väldigt ambitiös för en herran massa år sedan och sedan har det bara gått utför.

   Numera är det bara 2 släktingar som får.

   Svara
 2. Bodil

  Kör ”riktiga vykort” till några få utvalda. En perfekt app! Du kan skicka det kort du vill, det kommer fram nästa dag och du kan länka från din adressbok i telefonen. Riktigt bra!

  Svara
 3. Anna-Kajsa

  Det är säkert 10 år sedan jag sist skickade ett vykort, kanske mer. Det finns så många bättre sätt att kommunicera idag.

  Svara
  • Birgitta

   Det är nog bara generationen utan Facebook som uppskattar vykort tillräckligt för att det ska vara mödan värt att skicka dom gissar jag?

   Svara
 4. Minstral

  Jag skickade till pappa när han levde och Laban till sin mor. I år skickade jag faktiskt ett kort, till min arbetskamrat som försynt bad om det. Hon har ett besvärligt liv kan man säga och att få en glimt av världen ger henne lycka.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>