Utflyttning pågår

Det blir inte alltid som man har tänkt sig- ibland blir det långt, långt bättre.

När jag flyttade till min lägenhet sa jag till hyresvärden (på tal om att jag ville ha vissa saker utbytta) ”jag kanske ska bo här i 20 år”.

Nu blev det inte ens 1 år (!!!), jag och Henrik ska nämligen flytta ihop i hans lägenhet (som är dubbelt så stor som min 2:a).

Eller….vi bor i praktiken redan ihop sedan några månader tillbaka men nu har jag även sagt upp min egen bostad.

Jag kunde liksom inte motivera att betala omkring 6000:– i fasta kostnader för något som inte alls nyttjas och hyra ut i 2:a hand är jag på tok för arbetsskadad för att våga mig på.

Jag kan förstå om vissa tycker att det har gått snabbt men i vår ålder (vi fyller båda 50 i oktober) vet man förhoppningsvis vad man vill och vem man är höll jag på att säga 🙂 .

För övrigt köpte jag och min fd man vårt hus när vi bara hade varit tillsammans i 8 månader och vi var ju dock ett par i över 10 år.

Till stallet blir det lika långt (läs: KORT) som vanligt- Henriks lägenhet ligger lika nära anläggningen så det kunde ju inte bli bättre på den fronten heller 🙂 !

image

Kärlek!

14 kommentarer Skriv kommentar

  1. Minstral

    Det är bara att köra på, livet är kort Grattis! Jag och min man flyttade ihop efter en månad och vi har nu varit gifta i 15 år

    Svara
  2. CeciliaL

    Grattis, kul!!! Livet är kort, kör på du! I värsta fall är det ju bara att flytta ut igen liksom. Kom ihåg nu bara att inte låtsas att hästägande betyder du är ledig och tillgänglig alla timmar du inte jobbar eller att hästen är billig i drift, hihi (tills nyförälskelsen klingat av!)! 😉

    Svara
  3. Åsa T

    Grattis!! Min man flyttade från Skövde till mig i Malmö när vi träffats i 6 månader och det är ju 10 år sen, så just go girl!! 🙂

    Svara
  4. Manda Stillnert

    Jag och min sambo flyttade ihop efter drygt 10 månader, och ja snart 6 år senare är vi fortfarande sambos 😉 Så go for it, livet är för kort har jag upptäckt att slösas bort!

    Svara
  5. Lee

    Grattis! Helt rätt❤ Btw min man o jag blev gravida efter 3 mån…..det är 20 år sedan nu

    Svara
  6. Maria

    Henrik är skrämmande lik ett ex till mig som bor i Lund. Första gången du visade bild på underverket var jag tvungen att vänta tills även ett namn publicerades, trodde det var exet. Så om du är i Lund, pussa på rätt gubbe! Grattis!

    Svara
  7. Ann

    Kul! Håller helt med angående tid och ålder. Lite koll på sig själv och sin valda partner har man ju fått med åldern… 😉
    Vi är också officiellt sambos nu sen 1 aug. (Träffades 30 januari fast har i praktiken bott ihop sen april).

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>