4 kommentarer Skriv kommentar

 1. Cristel

  Jag håller med dig. Pinsamt att ens tänka på att anmäla. Snacka med ungen och förklara varför hon måste vara mjukare i sin ridning.

  Svara
 2. Anna-Kajsa

  Nej, jag är inte säker på att hon hade förlorat. Målet hade ju handlat om hur avtalet såg ut och vad parterna hade kommit överens om. Problemet där är givetvis att definiera grov ridning i ett ingånget avtal? Vad är det? Vem avgör? Vad går att skriva in i ett avtal? Min bedömning är att rättsfallet var rätt så öppet. Sen hade jag själv aldrig stridit i frågan och naturligtvis är det förnuftiga att kliva tillbaka och inte driva den här typen av tvister i domstol.

  Svara
 3. CeciliaL

  Jag fattade i efterhand att diskussionen (och malet) ju handlade om pengar, inte om djurmisshandel. Tycker anda det var bra att de avbokade hela grejen, later inte som nagot vart att tvista alltfor mycket over, men samtidigt kan jag forsta att bada parterna var totalt 100% sakra pa att de hade ratt.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>