Speciella annonser del 604: är det lönt?

Läser följande förvånade fråga på Facebook och jag har faktiskt också ibland undrat detsamma:

Har länge undrat faktiskt hur man ORKAR hålla på och sälja saker för 5, 10, 15kr osv…
Eller är det bara jag?
Här säljer någon en mankam, give me a break…
Det finns soptunnor för skräp och det finns välgörenhetsorganisationer. Ett bra sätt att hjälpa andra som har det svårt utan att det kostar något…

saljes

Någon svarade att 15 kronor är mycket för ett BARN men jag har faktiskt svårt att tro att barn lägger upp sådana här annonser och dessutom postar varor för försäljning men jag kan så klart absolut ha fel.

För övrigt har jag även undrat över en del annonsörers ihärdighet/ uthållighet.

Det finns en tjej på Facebook som har försökt att sälja samma ridutrustning (benskydd bland annat) i säkert 1½ år, om inte mer. Hon lägger upp samma annons gång på gång på gång och där undrar jag också hur man orkar hålla på så länge då det är väldigt billiga men uppenbarligen oönskade saker  hon säljer.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anneli

    Det hade jag aldrig pallat! I högsta fall en bortskänkesannons på det dom visas ovan. Sedan har hästsaker dåligt andra handsvärde om det inte är bra kvlitet eller vissa märken. Men oavsett tycker jag det är svårt med hästsaker.

    Svara
  2. Frida

    Förstår inte heller att man försöker sälja en mankam, varför liksom? Är det mödan värt för några kr? De kostar ju inte mkt mer att köpa nya så varför köpa begagnat? För mig är mankammar och de flesta ryktborstar förbrukningsvaror, skulle vara som att försöka sälja sina begagnade strumpor typ. Hade nog slängt eller skänkt till närmaste ridskola eller ngt barn….

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>