Skägg vs oklippta hästar

skagg

NEJ TACK!!!!!

Obs…jag tror absolut inte att det finns något SAMBAND hos gemene man men precis som jag inte gillar oklippta hästar gäller exakt samma sak för orakade män 🙂 !

Det slog mig härom dagen då vi diskuterade klippta vs oklippta hästar; jag tycker liksom oavsett BEHOVET att det är mycket snyggare med en klippt häst än en oklippt dito så det är nog ”tur” att jag inte har tex fölston- jag hade säkert klippt ett sådant också bara för att slippa den fula raggen.

Och det var faktiskt en av få saker jag tänkte att jag hade haft svårt att accepetera när jag nätdejtade: en skäggig karl 🙂 !

Medan måttlig skäggstubb kan vara snyggt och sexigt kan jag inte alls se detta hos en skäggig man, tycker enbart att det ser ovårdat ut eller för tankarna till någon sektledare ha ha ha.

Så klart är smaken som baken och tur är väl det men jag vill för egen del påstå att de fåtal män som har ett snyggt skägg (ja, det ÄR skillnad på hårkvalité även vad gäller ansiktshår)  hade varit ÄNNU snyggare rakade. Och många gånger sett flera år yngre ut.

Bara ett tips till er män (som ju säkert läser en hästblogg……).

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Beror val pa hur karln ser ut, ett valansat skagg pa en mindre bildskon karl kan ju funka! Varst med buskiga vanskotta skagg tycker jag, och speciellt med massor med skagg och inget pa huvudet! Men en cool ung kille med nagot trendigt hipsterskagg kan ju se bra ut. Mustach tycker jag ar mycket varre!! Jag menar, raka hela ansiktet och lamna en buskig bit under nasan, hur tankte de da?! 😀

    Svara
  2. Manda Stillnert

    Tycker inte om skägg och inte heller mustasch, och mustasch är nästan ännu värre rysningar. Fast visst vissa män passar i lagom skägg medans andra inte, blir lite sur när min sambo sparar ut skägg 😛

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>