9 kommentarer Skriv kommentar

  1. CeciliaL

    Det ar val ungefar lika puckat som de dar djurpratarna som sager sig kunna kommunicera med ens hast via telefonsamtal med agaren… eller hur det var… och kan tala om vad hasten ar deppig over osv… Alltsa, BETALAR folk for dylik service?! HUR tankte de da?

    Svara
  2. Madeleine

    Haha en kollega på mitt jobb kontaktade en djurpratare som kunde få kontakt med djuret genom att se en bild bara… Och min kollega är högt utbildad och har ett ansvarsfullt arbete så det finns folk till allt!

    Svara
    • Birgitta

      Så länge den man anlitar inte föreslår saker som kan skada djuret/ en själv får man hoppas att det bara är plånboken som blir lidande….

      Svara
  3. Anna-Kajsa

    För några år sedan var det en person som gick ut på Facebook och sa att hon skulle göra en ”sändning” kl 19 samma kväll. Hon gjorde det som välgörenhet och ville man ta del av den skulle man skriva sin hästs namn i kommentarsflödet så skulle de få del av sändningen. Helt gratis! Sändningen skulle bota de som var sjuka och lösa problem – ungefär så precist var det. Jag frågade hur jag kunde vara säker på att min häst inte skulle beröras om någon råkade skriva samma namn. Jag fick aldrig något svar på det.

    Svara
    • Birgitta

      Vad ska man säga….

      Finns ju ganska många hästar med samma namn..,dock inte Viccamaro 🙂 !

      Det var ju snällt att det var gratis i alla fall….

      Svara
      • Anna-Kajsa

        Amelia och Arno lever väl i riskzonen för svensk sändning. Grao-Duque kanske drabbas om någon portugis får för sig att sända med stor räckvidd? I Sverige är han nog ensam om sitt namn. Det var faktiskt rätt mycket som var oklart kring detta faktiskt.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>