Fredag- blött, blött, blött

img_1427

En riktigt trist dag har det varit; vädermässigt i alla fall.

När jag och Henrik var ute med Molly igårkväll var det ljuvligt vindstilla och väldigt varmt för årstiden och jag kommenterade att man fick passa på att njuta av varje sådan timme nu.

Och mycket riktigt; idag har det regnat nästan hela dagen och Vicke och Leon såg helt världsfrånvända ut när jag kom för att ta in dom från hagen i förtid.

Genomblöta och ihopkurade gick vi mot stallet och det var skönt att komma inomhus.

Alla mina kläder ligger nu i tvättmaskinen, Vickes täcke hänger på tork och boots och strykkappor har befriats från flera kilo lera.

Sådana här dagar är jag såååå tacksam över vårt ridhus och jag reviderade snabbt min uteridningsplan och gick in där i stället.

Jag vet att många sjunger mååånga timmars utevistelses lov oavsett väder men själv har jag väldigt svårt att försvara att ha hästar stående i hällande ösregn hur länge som helst.

Mina hästar vill i alla fall in trots att de går i gräshage och de står bättre i välströdda boxar med mat än hänger vid grinden- det är jag helt säker på.

Annars har lilla Kaching åkt på lösdrift med likasinnade ston idag och i utbyte har Sam du Rouet kommit hem.

Minns ni hur söt och snäll han var som föl?

Nu som 2-åring och nykastrerad (gjordes idag) ger han ett lika sympatiskt intryck men han är enoooorm, minst 170 cm!

Riktigt fin med bra hals och rumpa- jag tycker annars att just 2-åringar är som fulast och kan se hur oproportionerliga ut som helst.

Ska försöka fota honom snart så får ni se!

4 kommentarer Skriv kommentar

  1. Charlotte

    Hej! Jag har varit borta från bloggen en tid. Äger du Kaching och Sam du Rouet också?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>