Veckan som gått

En vecka utan snö men däremot en hel del regn!

Vicke har jobbat på jättebra tycker jag och turligt nog märker även Olof en skillnad till det bättre varje gång han rider.

Vi har förutom hans och min egen dressyrträning även provat att rida för Birgitta Kjellin och förhoppningsvis kan detta bli ett återkommande inslag 1-2 gånger i månaden framöver.

Hoppat har vi också gjort och nu är det nästan exakt 1 år sedan den olycksaliga dagen då Vicke under en hoppträning snubblade över en bom när han rev ett hinder, gick ner på knä och jag vurpade över honom och sträckte min nacke sååå illa.

Jag skulle säga att jag är till 98 % återställd men det har tagit så lång tid och varit så jobbigt.

Hade Vicke inte hoppat så bra och jag tyckt att det var så kul hade jag nog aldrig hoppat mer efter en sådan händelse.

Under den gångna veckan har anläggningens föl Kaching åkt till en lösdrift med likasinnade flickor och det är bara ur ett rent egoistiskt perspektiv jag känner ledsnad över det- hon kommer säkert att trivas jättebra.

I stället har Sam kommit hem och ska ridas in och det ska bli spännande att följa.

Han hade ju ett supertemperament som föl och verkar ha behållit det- sedan vet man aldrig vad som händer när man börjar jobba med honom.

img_1418img_1424img_1440

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>