Söndag- första tävlingen

Jaha, då var årets första tävling avklarad, en MSV C:1.

Resultatmässigt var det inget att skriva hem om (63,2%) men jag hade en bra känsla och blev påmind om vad jag måste visa bättre nästa gång (en bärigare galopp och det HAR jag tränat på så mycket nu men glömde liksom helt bort inne på banan).

Vicke kändes som sagt fin om än lite tittig men det kändes nog mer än att det syntes och jag tror inte det påverkade bedömningen som jag tyckte stämde mycket bra även om jag hade hoppats på i vart fall runt 65 %.

Nåväl, det spelade mindre roll för det behövdes nästan 69% för placering så jag tror inte jag gav bort någon rosett även om jag hade ridit mer fokuserat i galoppen.

Till tävlingen tog det bara 20 minuter att köra så jag var faktiskt hemma i vår lägenhet nästan på minuten en timme efter att jag red ut från banan- väldigt skönt i det här ruggiga vädret.

Börjar faktiskt förstå dom som väntar med att tävla till i vart fall mars 🙂  – det var inte sååå inspirerande att ge sig iväg.

4 kommentarer Skriv kommentar

    • Birgitta

      Om du menar att man kan se enskilda siffror i protokollet så har det varit så ett tag- i alla fall sedan förra året fast inte hos alla arrangörer.

      Svara
  1. Anna

    Härligt med bra känsla.
    Var pay and ride idag och funderade mer än en gång på hur jag tänkte när jag anmälde mig. Fruktansvärt kallt.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>