Inte det minsta roligt

Sitter och läser detta på Hippson och gissar att inlägget var tänkt att läsas som roligt?

Ser dock att det av kommentarerna på FB betraktas som mest respektlöst framför allt och kan inte annat än instämma.

Jag har själv sett vissa hästmänniskor förvandla sina bilar till soptippar men är det något att skylta med och skoja om?

Varför framhålla att man minsann är duktig på att rulla upp lindorna fint medan man inte respekterar en ALLERGISK partners vilja att hålla bilen ren från hästsmuts?

Kanske inte så konstigt att jag hört att killar ”varnar” varandra för att bli ihop med hästtjejer om man blir behandlad på detta viset?

Nä skärpning ni som inte vet hur man håller rent.

Det är inte svårt att lära sig och blir så mycket trevligare för er omgivning om inte annat….

10 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Verkar på hennes uppföljande kommentar som om inlägget var menat som ett skämt men jag upplevde det också, så som det var skrivet, som både barnsligt och respektlöst. Det lät som om relationen var trasig och hon brydde sig mer om att organisera benlindor…

  Svara
  • Birgitta

   Även om hon i det uppföljande svaret förklarade att hon var ännu mer allergisk än mannen tycker jag att inlägget var dumt.

   Tycker det ibland skojas om snälla människor på deras bekostnad som om de är mähän som får ställa upp på vad som helst.

   Och för övrigt tycker jag skitiga bilar är äckligt.

   Svara
   • Anna

    Jag håller med dig! Inlägget var dumt, hennes förklaring lät också ganska dryg och vem vill ha en bil full med hö?

    Svara
 2. Anneli Kristensson

  Jag förstår inte hur man kan ha de så skitigt i sin bil. Att de kommer lite skit med är svårt att hålla undan men man kan försöka iaf. Jag har numera överdrag på sätet och en flyttfilt som jag lägger min hästklädkasse på.

  Svara
 3. Helena Tang

  Tycker hon verkar allmänt dryg och larvig när man läser hennes svar. Hon påpekar att hon minsann också är allergisk..
  Tycker att hon borde visa lite hänsyn och ha sin egen bil tankad..

  Svara
 4. Manda Stillnert

  Snark, skulle aldrig köra hö i min bil, har filt där bak för att kunna lägga skitiga jackor tex utan problem där när man åker hem från stallet tex. Visst kan villigt erkänna att de just nu är rätt mycket grus i bilen som borde dammsugas upp och ska göras i veckan. Annars har jag oftast bara min träningsväska i bilen.

  Svara
 5. Hille

  Tycker rätt ofta att hästtjejer uttrycker att deras hästintresse går före deras pojkvän/sambo, passar det inte kan han dra ungefär. Jag har svårt att förstå detta, klart man ska uppmuntra varandras intressen men man kan faktiskt anpassa hästintresset lite också så man hinner träffas, har råd att göra saker ihop osv. Hade blivit väldigt snopen om jag uttryckligen bett min bättre hälft att hålla bilen ren så jag kunde köra kollegor och sen ser den ut som bilen på bilden! Respektlöst. Vi har dock precis lika rörigt i våra bilar som tur är…

  Svara
  • Birgitta

   Instämmer helt.

   Har genom åren hört allt för många gånger hur hästtjejer kör med sina partners och nästan verkar njuta av det- tills den dagen de blir lämnade och står där med lång näsa….

   Finns en hel del hästägare vars hela hästhållning står och faller med en partner som supportar med framför allt cash men även tid, tålamod osv och då är väl det minsta man kan begära att man inte blir förlöjligad och utnyttjad?

   Nä…tjejen som skrev inlägget borde verkligen tänka om på många plan.

   Och att som själv mycket allergisk ha en sådan svinstia till bil är ju inget annat än idioti.

   Svara
 6. Ingela

  Fy vilket inlägg. Pinsamt ego och… ja löjligt faktiskt. Så man skäms för att kalla sig ”hästtjej” om det är så de är…
  (Men det ligger nog en del sanning i att det kan vara lite åt det där hållet… Och inlägget drog det till sin spets. )

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>