Är jag ensam?

Min sambo Henrik är, i alla fall för mig, näst intill den ultimata partnern!

Jag ska inte göra er avundsjuka genom att berätta om på vilka tusen sätt han är perfekt 🙂 utan ska tvärtom berätta om en av hans få brister; han bäddar inte sängen!

Själv tycker jag att det ser så ohyggligt stökigt ut med en obäddad säng så jag ”måste” fixa detta på morgonen- helt onödigt enligt Henke.

Och nu visade han mig en enkät där typ ingen bäddade sängen, en del gjorde det ibland men de flesta aldrig!

Så min fråga är; vilken kategori tillhör ni 🙂 ?

När Molly har besökt den bäddade sängen 🙂 !

9 kommentarer Skriv kommentar

 1. Jenny

  Jag ”måste” också bädda, min man brukade aldrig bädda. Men nu gör han det alltid

  Svara
 2. Birgitta

  Tog förresten tid idag; det tar 2 minuter att bädda!

  2 minuters skillnad mellan ”njutning för ögat” och ”usch”- valet är enkelt 🙂 !

  Svara
 3. LenaB

  Bäddar i princip alltid sängarna direkt på morgonen, enstaka gång när jag kommer hem från jobbet. Gillar inte obäddade sängar….

  Svara
 4. ÅsaT

  Hahaa, jag bäddar sällan sängen, har inga djur i min, inga kvalster heller eftersom sängkläderna ligger ”öppna” hela dagen.. 🙂 Ofta bäddar jag till den när jag kommer hem. Min man går upp senare än jag på morgonen så skulle det blivit bäddat hade han fått göra det och det gör han inte.. 🙂 och jag bryr mig inte ett dugg.

  Svara
 5. Anna

  Bäddar alltid sängen. Ser dels slarvigt ut när den inte är bäddad men framför allt hatar jag att gå och lägga mig i skrynkliga lakan med kuddar överallt och täcken som är ihopkorvade… Hade en slarvig pojkvän ett tag och hemma hos honom hände det faktiskt att jag bäddade sängen direkt innan vi skulle sova.

  Om vädret är som det varit här över helgen, varmt och fuktigt, så tar jag bort täcket ur sängen på dagarna eller viker ihop det och lägger vid fotändan så lakanen luftas lite, men skulle aldrig lämna sängen helt obäddad.

  Och finns det ärligt talat något bättre i hela världen än att krypa ned nyduschad i svala, rena lakan som har hängt ute på tork i sommarvinden? Gärna gamla linnelakan som är sådär mjuksträva mot huden… (mardrömmen är å andra sidan en obäddad säng med ihopkorvade sängkläder och hemska, hala ”siden”lakan hahaha).

  Svara
 6. Görel E

  Bäddar inte sängen eftersom Hilda och Zahra (mina hundar) ligger kvar när jag går till jobbet. Mina föräldrar hämtar dem en timme senare. Dessutom bäddar Hilda och Zahra på whippetvis, 😉 så det blir bäddat först när jag ska gå och lägga mig. 🙂

  Svara
  • Birgitta

   Molly ligger helst kvar i sängen om hon får den lilla latmajan och någon gång tror jag faktiskt att hon har lyckats öppna sovrumsdörren (är 99% säker att jag stängt den) bara för att få ligga i sängen 🙂 !

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>