Fula foton

Härom dagen städade jag bland en del gamla papper och hittade då ett kuvert som innehöll 3 foton.

Jag var säker på att de var slängda sedan länge men tydligen undgick de inte soporna förrän nu.

Fotona föreställde undertecknad när jag tävlade dressyr med Decima och om ni frågar mig såg jag inte klok ut på något av korten.

En på den tiden klubbkamrat hade, säkert av enbart välvilja, tagit korten, framkallat dom och gett dom till mig medan jag bara ville slänga skiten (fattar inte varför jag inte gjorde det direkt????).

Och tyvärr är det så att jag tillhör kategorin som ser helt gräsliga ut på 9 av 10 kort om jag sitter till häst!

Har nästan alltid en extremt märklig min- typ som på bilden ovan.

Får trösta mig med att jag inte är ensam om detta- det finns en annan ryttare som jag bla följer på Instagram som inte alls gör sig på bild utan ser nästan plågad ut på mängder av bilder och detta trots att hen har ett fördelaktigt utseende IRL. Ironin är att hens häst är hens raka motsats- ser helt fantastiskt ut på bild.

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Frida

    När jag läser detta inlägg så kommer jag att tänka på en insändare (Equipage???) i en tidning där skribenten hade åsikter om att det var så tråkigt att ryttare aldrig log på tävling, det är sju roligt att rida och det såg ju så mkt trevligare ut. När jag ser såna bilder så tänker jag på den insändaren och kan inte låta bli att bli irriterad. Varför ska vi sitta och le på hästryggen när vi faktiskt utför en prestation? Det är liksom ingen som tycker att fotbollspelare/friidrottare/annan valfri manligt dominerad sportutövare ska springa runt och le för att se trevligare ut. Nej de får se ut hur som helst. Det blir fel fokus tycker jag. Jag ser inte heller så vacker ut på kort när jag rider och bryr mig inte heller (fast jag har slutat rida med tungspetsen ute som jag gjorde när jag var yngre haha). Vill fokusera på att rida bra, inte på hur jag ser ut….

    Svara
  2. LenaB

    Ser heller aldrig klok ut på bild, med eller utan häst…. Maken tog tex några ganska fina bilder på min häst för ett tag sedan, tyvärr kan jag inte använda dem till ngt då jag ser helt konstig ut på alla bilderna.

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>