Onsdag- UVI

Morgonen inleddes med att jag rev av mitt sedvanliga morgonbesök i stallet (fodersättning, mockning och hagutsläpp) i rekordfart för att sedan ”flyga” iväg till vårdcentralen.

Jag fick urinvägsinfektion i torsdags och antibiotika några dagar senare men tyvärr hjälpte den inte och jag har varit minst sagt låg och inte mig själv sedan dess.

Tänk er själva att springa på toaletten uppemot 5 gånger i timmen (!!!) och inte sova mer än 2-3 timmar i sträck på natten.

Jag var minst sagt desperat i morse men efter medicinbyte känner jag mig otroligt nog redan bättre- inbillning eller ej!

Red ut Vicke nyss och njöt av vackert väder och de ”nya” ridvägarna.

Varje dag som vi får behålla stubbåkrarna känns som en gåva och inte nog med att det ger möjlighet till att variera ridrutterna- de är dessutom lite kuperade till skillnad från de helt plana grusvägarna jag vanligtvis rider på vilket så klart är jättebra träning!

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. Anna

    Åh fy för UVI – superjobbigt ju. Tur att nya medicinen hjälper! (Vet inte om du ”brukar” få UVI men jag hade det en del när jag var yngre och antibiotikan ”skall” ha hjälpt inom första dagen annars är det lika bra att byta enligt min erfarenhet.)

    Svara
  2. Karin

    Ja,detta är HEELT,ot, men behöver hjälp,har en (ny hund som rapar och fiser…..)äter en mix på digestive torrfoder och kokt köttfärs, alla värden bra,men d.e.n. doften i sovrummet varje morgon…Tips någon?(Vovvarna rastas varje morgon i ca1-2,och sen ute i trädgården )Herregud ,min man tror att det är jag

    Svara
      • Karin

        Testat det mesta,torr,färsk,hemmakokat… men får snart bara gilla läget,en 8 årig golden som luktar förfärligt,tänkte bara fråga då jag vet att många av dina läsare också har hund.

        Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>