Tisdag- vända, vända, vända

Huuu…idag visade min bils termometer endast en ynka grad och det var is på rutorna. Ogillas så klart men inte mycket att göra åt mer än att sätta på sig långkalsongerna dagligen.

Fixade lite med vårt kök under dagen och firade att det bara är vitvarorna som fattas (kommer imorgon) med en god lunch (ugnsbakad lax) ute med Henrik.

Red lektion för Olof på eftermiddagen och vi fortsatte att fokusera på piruetterna.

Förutom yttertygelns betydelse gäller det att inte falla i samma fälla som jag gjorde när jag började med seriebytena; att av någon missriktad och fullständigt felaktig impuls försöka ”hjälpa till” genom att falla framåt i sadeln och nästan ”ro som i en båt 🙂 ”.

Vicke orkar ju inte riktigt baxa sig runt korrekt än och då inbjuder han till att man hamnar framstupa och lämnar den korrekta sitsen så jag får nästan sitta och tänka ”sitt kvar, sitt kvar” som ett mantra och verkligen stålsätta mig för att inte ryckas med när han tappar fart och ork.

Men det går absolut framåt och i övrigt (i framför allt trav ”rakt fram”) hade jag en superkänsla- sååå tacksam för det!

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>