2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Camilla

  Så skulle jag också vilja ha det.
  I stallet jag står nu går jag och sneglar på islandsvalackernas lösdrift. Gillar upplägget på den med en ligghall vägg i vägg med ridhuset (ligghallen ligger centralt på gården), grusad första del av hagen och sen blandat äng och skogsdel. Jag hade velat ha en hage med samma upplägg; ligghall, ganska rejäl grusad del som man skulle kunna stänga av vid riktigt blöt period, fri tillgång på mat till nuvarande häst iallafall (som är av svårfödd variant och kan äta hur mycket som helst utan att bli fet) och sen en lagom kuperad del resten.

  Svara
  • Camilla

   Tillägg: jag hade även velat ha denna hage på en anläggning liknande den jag står på idag – alltså med bra träningsmöjligheter.

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>