Veckan som gått

Inte bara Molly som är morgontrött- årstiden gör att även jag tycker att det blir svårare och svårare att stiga upp.

Det tilltagande mörkret är trist medan de osedvanligt höga temperaturerna är tacksamma även om man vet att rejäl kyla kan slå till precis när som helst.

På Vicke-fronten går allt som jag vill- vi tränar på (var hos Olof 2 dagar) och var också och tävlade i lördags. Jag var otroligt nöjd efter MSV B:2 men poängen/ procenten var inte alls bra så just DET var mindre kul men så är det ju i bedömningssporter.

Vårt kök blev färdigrenoverat i veckan och jag har hunnit med en del andra icke-hästiga aktiviteter vilket jag gärna vill men inte alltid orkar.

2 kommentarer Skriv kommentar

 1. Anna

  Ja fy vad det börjar bli jobbigt att masa sig upp på morgonen… Jag är morgontrött som det är men nu längtar jag verkligen efter att få ställa tillbaks klockan en timme.

  Svara
  • Birgitta

   Fast jag tycker att det är ännu värre med mörkret på kvällarna. När dagen liksom tar slut vid fyra och det redan är mörkt då….

   Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>