Söndag- gott och blandat

I morse mötte jag upp Henke och Molly vid stallet och så tog vi en långpromenad där jag vanligtvis rider ut med Vicke och där jag har vandrat och cyklat många mil med Soya.

Med facit i hand var det tur att vi tog hundrastningen direkt på morgonen för kort därefter började det regna och gjorde så i flera timmar.

Vicke fortsätter nedtrappningen av sin träning och blev bara longerad oinspänd i några minuter. Den korta stunden var en njutning för ägaren som fick se sin häst trava ”för en miljon”; att det sedan berodde på att han var spänd mer än något annat…tja…whatever 🙂 .

Förutom mitt lilla julpyssel som ni kunde beskåda i föegående inlägg har jag också hunnit med ett besök hos en ”hemmasalong” där jag fått ögonbrynen plockade och senare ikväll är det dags att få ny färg på naglarna.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>