Några blandade reflektioner från poolen

Nu när jag ligger och slappar vid poolen och har all tid i världen att reflektera över allt mellan himmel och jord kan jag bland annat konstatera följande här på resorten:

Det är väldigt vanligt att folk bränner sig i solen och vad värre är; vissa fortsätter att ligga kvar trots att tex deras ryggar är fullständigt illröda och på gränsen till att bli brännskadade???

I princip ingen röker trots att det (tyvärr) är tillåtet.

Jag har aldrig sett någon ens det minsta synbart berusad trots att det ingår en del sprit i all inclusive- konceptet och gratis brukar ju annars vara godast. Förvisso sitter jag aldrig uppe till sent på kvällarna- då kanske folk fyllnar till men det är skönt att slippa fulla människor.

Toppless verkar vara helt ute sedan flera år tillbaka och så även här. Har endast sett 2 kvinnor utan överdel trots att här är ganska åldersblandat.

Trots skyltar om att man inte får reservera solsängar så gör i princip alla det så Henrik och jag är inte sämre….

Avslutningsvis vill jag verkligen slå ett slag för att kolla priserna på olika avresedatum NOGA.

Har man inga barn i skolåldern kan man spara väldigt många tusenlappar på att tex åka i början av december mot kring jul och nyår.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>