Onsdag- nytt täcke

På tal om föregående inlägg….

Idag var det min tur att fodra och släppa ut hästar (räknas som 2 pass och man har 2-3 pass/ vecka på vardagarna och ett pass på helgen) och jag hann med en ridhuspass däremellan.

Efter stalletbesöket åkte jag till Börjes och köpte ett nytt regntäcke- det Horsewaretäcke jag köpte i somras och som den häst Vicke senast gick i hagen tillsammans med gjorde ett jättereva i har jag nu gett upp att laga med silvertejp.

Det som retar mig mest är att täcket var i princip nytt när det drogs sönder medan jag har 3 andra regntäcken som inte längre håller emot långvariga regn pga ålder.

Ja, ja…det är smällar man får ta när man har hästar tillsammans och tro det eller ej men detta är första gången under mitt mer än 30-åriga hästägare som någon annan häst tagit itu MIN hästs täcke så någon gång skulle väl vara den första 🙂 .

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>