Äntligen

Har ni läst detta?

Får ni friskvårdsersättning via er arbetsplats och vad brukar ni använda den till?

Eftersom man inte har fått ersättning för ridning tidigare har jag använt pengarna (1500:-/ år) till massage vilket också varit bra.

Visst är 1500:- en droppe i havet för just mina träningar (räcker inte ens till 3 ggr, dvs 2 veckors träning) men alla bidrag är banne mig välkomna.

Och att inte utnyttja bidraget ALLS förstår jag verkligen inte, inte på min arbetsplats där man kan utnyttja det till allt möjligt höll jag på att säga vilket gör att ridning tidigare inte ersatts ännu märkligare!

6 kommentarer Skriv kommentar

 1. Scilla

  Men det gäller bara för ridning på ridskola ej privat träning. Däremot läste jag någonstans att man kan använda det till ridhusavgift.

  Svara
  • Frida

   Var det inte så att det inte gällde om tränaren kom hem till gården men om man åker iväg och tränar för tränare (privat) så är det ok?

   Svara
  • Minstral

   Nej så är det inte. Bara tränaren är företagare så funkar det. Min chef har gett tummen upp om jag lämnar in kvitton.

   Svara
 2. Anonym

  Jag använde mitt bidrag till att köpa årskort på gymet med fri träning samt fri gruppträning!

  Svara
 3. Frida

  Jag kommer fortsätta att använda mitt friskvårdsbidrag till kiropraktor och massage, ridningen skulle jag lagt pengar på i vilket fall men när jag utnyttjar bidraget till ovannämnda så blir snåljåpen i mig lite nöjd haha….

  Svara
 4. Birgitta

  Jag har uppfattat att det är upp till arbetsgivaren att avgöra om och till vad ersättning ska utgå (och med vilket årsbelopp) så det är inget man kan kräva eller förutsätta.

  Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>