Veckan som gått

Under den gångna veckan har minusgraderna sakta bytts ut mot enstaka plusditon.

Jag har ridit ut i snö både i måndags och igår och longerade på detta underlag i torsdags men hur bra träning jag än tycker det är vill jag ha TORR barmark nu om jag får bestämma.

Vicke och jag har varit hos Olof 2 gånger och min egen träning där var en sådan där som man bara känner sig genuint lycklig av.

Så tacksam för min fina häst som låter mig uppleva så många härliga stunder på hästryggen.

Tävlingen i lördags retar jag mig mest på i efterhand att jag inte red med mer energi som jag VET att domarna önskar och som gör ganska stor skillnad på helhetsintrycket.

Hemma traskar Vicke på good enough men inne på tävlingsbanan kan han bli lite ”avvaktande” men det går definitivt att få bättre energi- rent ryttarslarv skulle jag säga.

Men ni vet hur det kan vara: man är lite nervös, man har typ 5 minuter på sig att rida alla linjer bra och så blir man så fokuserad på det att man glömmer…tja…typ i vilken ”fart” man visar upp alltihop 🙂 .

2 kommentarer Skriv kommentar

  1. Cornelia

    Känns det inte surt att lägga så mycket pengar på träning och mestadels få 62-64 % på tävling? Eller du tränar inte bara för att tävla?

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>