Munproblem

Läser detta och blir lite förvånad….

Att det ändå hittades ”problem” på 4 hästar!

Sååå himla många startande var det inte (det var tävlingen jag var på i lördags men jag blev inte kontrollerad).

Mycket bra jobbat av överdomaren men sorgligt att så mycket hittades….

6 kommentarer Skriv kommentar

  1. jannike

    Läste någonstans att denna ÖD är ökänd för att kolla på hästarna med ficklampa(!) i munnen så h*n kontrollerar inte enbart betten och omkringliggande vävnad utan längre in. Skulle vara intressant att veta vilka skador det var som hittades.

    Svara
    • Minstral

      Fast det stämmer inte, är ju bara rykten du sprider. Jag har blivit kollad av henne och jobbat mycket som funktionär med henne och aldrig nånsin sett henne lysa med någon ficklampa. Kanske hon har gjort men jag har aldrig sett det och ändå varit funktionär många gånger med henne som öd.

      Svara
    • Alexandra

      Jag håller med Minstral här, det stämmer inte alls överrens med mina erfarenheter.
      ÖD i fråga har jag alltid upplevt som väldigt lugn, saklig och framförallt mycket trevlig. Hon gör sitt jobb på ett professionellt sätt.
      Och även om det skulle vara så att hon lyser med ficklampa, vad spelar det för roll? Hästen ska vara i tävlingsmässigt skick = inga sår eller dylikt ska finnas. Det är ryttarens ansvar att ha den kollen på sin häst.

      Svara
  2. Anna

    Jag har blivit kollad av henne på framridningen. Den klassen kollades alla som gick in i ridhuset för att rida fram. Ett mycket vänligt och lugnt bemötande som varken störde mig eller hästen. Uppenbarligen så behövs ju dessa kontroller med tanke på helgens utfall.

    Svara
  3. Cornelia

    Fast hur kan man vara ökänd för att kolla extra noga med ficklampa? Är väl bara bra att de håller koll! Heja heja säger jag!!

    Svara

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>