Söndag- hemma

Puh….då är vi hemma igen!

Var ju absolut nöjd med den första klassen idag trots min extremt märkliga felridning 🙂 men inte lika nöjd med den andra klassen som var en MSV B:5.

Hade inte lika bra flyt i den och tror ni inte att jag dessutom får ett avbrott till trav efter sista galoppökningen vilket gör att jag missar bytet som skulle följa därefter.

Detta har jag gjort 1 eller tom 2 gånger tidigare och det kostar runt 15 poäng beroende på om man inte bara får 0 på bytet utan även avdrag på galoppökningen.

Idag gjorde det att vi fick runt 58% mot kanske 62 så det var ju ett trist avslut på meetinget men egentligen ingen katastrof- vi förlorade ingen placering precis ha ha ha!

Men helgen som sådan har gett mig en hel del erfarenheter och lärdom, att Henrik filmat har varit jättebra.

Jag har också sett hur Vicke ”sover borta” och han kunde inte ha gjort det bättre.

Lugn och tyst i boxen, har ätit och druckit jättebra vilket jag var lite orolig för innan att han inte skulle göra.

Verkligen en jättebra häst att ha med sig och bra att veta om det blir aktuellt med fler meeting framöver.

Skönt också att få bekräftat det jag trodde; Vicke klarade lätt att gå 4 klasser på 3 dagar och kändes inte det minsta trött inför någon av klasserna trots soligt väder och värme.

Nu rider jag ju aldrig fram mer än max 35 minuter efter framskrittning  – det funkar för oss.

Skriv en kommentar

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>